Om oss

HannaHanna Svensson – Idéspruta, programmare, signalbehandlare, diabetiker. Har en civilingenjörsutbildning i Teknisk fysik och elektroteknik, med inriktning inom inbyggda system, från Linköpings universitet. Förutom detta också en vidare utbildning inom reglerteknik och sensor fusion från Chalmers. Jobbar med diabetes inom Diassist men som konsult. Gillar att vara ute i naturen långt och länge, träna, både kort och länge, hitta problem och tänka ut nya lösningar. Kontakt: hanna.m.svensson (a) gmail.com.

Linked-in profil: Hanna Svensson

CV: (kommer snart)

Har du frågor, idéer eller synpunkter. Kanske vill du hyra in en konsult eller diskutera ett samarbetsprojekt, både små, stora och galna idéer är välkomna. Hör gärna av dig, vi gillar att diskutera!

Rådgivare:

mattiasMattias Brännström – signalbehandlare och programmerare. Har en civilingenjörsutbildning i Teknisk fysik från Chalmers och en doktorstitel inom signalbehandling. Jobbar med utveckling av autonoma fordon på Zenuity och hoppas snart få vara med och se de nya, självkörande bilarna på vägarna runt Göteborg. Gillar att vara ute i naturen, cykling på nya plaster och skridskoåkning ligger Mattias varmt om hjärtat, men även aktiviteter så som golf och se på fotboll med vännerna står på agendan. Kontakt: mattias.brannstrom (a) hotmail.com

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s